روزی در محضر حضرت استاد علامه حسن زاده روحی فداه نشسته بودیم ، چند نفر از عزیزان به دیدارشان آمده بودند. یک آقای جوانی همین طور طبق متعارف برگشتند گفتند: آقا ما گناه کاریم، ما را دعا کن.
روزی در محضر حضرت استاد علامه حسن زاده روحی فداه نشسته بودیم ، چند نفر از عزیزان به دیدارشان آمده بودند. یک آقای جوانی همین طور طبق متعارف برگشتند گفتند: آقا ما گناه کاریم، ما را دعا کن.
کتاب المواعظ العددیّة :
قالَ النّبیُّ صلى الله علیه و آله :
یا علیُّ ، تُریدُ سِتَّمِائةِ ألفِ شاةٍ ، أو سِتَّمِائةِ ألفِ دینارٍ ، أو ستَّمِائةِ ألفِ کَلِمةٍ ؟
قالَ : یا رسولَ اللّه ِ ، سِتَّمِائةِ ألفِ کَلِمَةٍ . فقالَ صلى الله علیه و آله :
أَجمَعُ سِتَّمِائةِ ألفِ کَلِمَةٍ فی سِتِّ کَلِماتٍ ؛
مرحوم ملا حسینقلی همدانی قدّسسرّه یکی از افرادی است که خیلی قویّ و در بین اساتید، کم نظیر بوده است. ایشان یکی از اولیایی است که روحش خیلی آزاد است. اگر کسی عمل صالحی انجام دهد و به این بزرگوار هدیه کند، روح ایشان با آن شخص، همراه میشود. گاهی ما به سبب کثرت اشتغالات و مشکلات، منشأ حالات خوش خود را متوجه نمیشویم. بعضی از حالات خوش انسان، مربوط به همراهی ارواح اولیاء با انسان است.
شیخ عباس هاتف قوچانی در سال ۱۲۹۲ شمسی در روستای گوزل آباد قوچان به دنیا آمد استعداد بینظیر و عشق و علاقه او به تحصیل، پدر را واداشت که شیخ عباس را به حوزهای در شهر قوچان بفرستد. او در سن سیزده سالگی وارد مدرسه عِوَضیه قوچان شد و به تحصیل علوم دینی پرداخت. وی در همان سنین کودکی وارد حوزه علمیه قوچان شد و بعد از یاد گرفتن مقدمات با گرفتن اجازه از پدرش و علیرغم نگرانی مادر بزرگوار خود به حوزه علمیه مشهد رفته و سطوح عالیه درس حوزه را در مشهد گذراند.۱
در دوم اردیبهشت ۱۳۹۲ در پی درخواستهای مکرر آیت الله سیدان مناظرهای بین ایشان و حضرت آیت الله جوادی آملی در باب معاد جسمانی برگزار شد، که پس از ۸ جلسه آیت الله جوادی آملی از ادامه بحث و مناظره انصراف دادند.
یکی ازبرجسته ترین آثار عطار است. شاید پس از منطق الطیر او باشد و به لحاظ پختگی فکر و تنوع اندیشه ها در کمال اهمیت است و ظاهرا به لحاض تاریخی آخرین منظومه عطار به شمار می آید(2).
دانلود مناجات خمس عشر صوتی در ادامه مطلب:
بسمه تعالی
به یکی از دوستان صمیمی و یاران طریقت نوشته شده است.
تصدّقت شوم!
نظر به محّبت دیرینه که با شما و دوستان هم طریق خود دارم ، لازم دانستم اموری که در سلوک الی الله به نفع سالک است ، تذکّر دهم؛ در صورت مراعات ره صد ساله ، یک ساله طی شود ان شاالله.
بسم الله الرحمن الرحیم
مقدمه
این مطالب توسط ]یکی از شاگردان حضرت استاد ، کمیلی خراسانی[ تهیه شده است و انگیزه مولّف از آنجای بود که کتابهای بسیاری در سیروسلوک نوشته شده است ولی متاسفانه کتابی جامع که هم در گیرنده مطالب عرفان نظری(مطالبی که سالک باید در سیروسلوک خود حتما بداند) وهم در عرفان عملی (مطالبی که سالک در انجام آن باید تلاش کند ) باشد کمتر دیده می شود این مطالب با مشورت و تحت اشراف استاد تهیه شده واز مطالب وکتابهای ایشان حداکثر استفاده راکرده ام وهمچنین از سیره و کتابهای بزر گان سیر وسلوک همچون علامه ملّاحسینقلی همدانی –علامه قاضی-و استاد بزرگوار حضرت سید هاشم حداد که عمری خالصانه در این وادی فعالیت داشته اند استفاده شده است.